spots

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ja a TLK

Leví Kráľ TLK hyeny levy surikaty
Pár vecí o mne, lebo už som egocentrik a nemam nič na práci, len písať o sebe a aký som tĺk :D .

Prečo som posadnutý hyenami ?
    
    Za to všetko môže Disney animovaný film "Leví kráľ" ktorý som videl u svojho bratranca, nie len u neho, treba povadať že tento celovečerný animovaný film ovplyvnilo masu ľudí, a tí sa stali zaujatým do ríše zvierat, ako dajme tomu jedna celosvetová komunita anthropomorfných umelcov až po TLK (The Lion king ) fandov.
    Najviac z celého filmu sa mi páčili tri hyeny: Shenzi, Banzai a Ed . Shenzy bola ich vodkyňa ako sa na samicu patrí, je z nich najmúdrejšia. Banzai je trocha mudrland a strašne zraniteľný. Ed je derp (oči vyosené do strán a robí smiešne veci) , je úplne hlúpy a furt sa smeje, ale zvládne prekvapivo zložité úkony .
    Ale nemal by som zabudnúť ani na surikatu Timona, mal šarm no ...V knižkách bol tak dodrbaný, v jednej bol cibetka a v druhej mungo .... aj keď surikata je vlastne druh munga .... hm ..

    Na štýl TLK sme sa hrali s rovesníkmi, bol som taký fanatik ,že som to doniesol do školy na družinu. Tá videokazeta bola neskôr opotrebovaná .

   Veľmi som chcel zbierať informácie o hyenách. Alebo zbieranie tých KRAŠ nálepiek do albumu "kráľovstvo zvierat" tuším že tam boli dve druhy hyen, ale nedarilo sa nájsť ich. Aspoň som vedel, že to nieje čokel a má vlastnú rodinu šeliem ....

   Neskôr už som na to zabudol, zaujímali ma psy, malé šelmy , kreslenie komiksu, kreslenie zvierat, anthropomorfné zvieratá a zrazu som si spomenul, prečo ma mohol ovplyvniť Leví kráľ .... no asi takto ...

Hlavné témy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014